Sweety Dah Bersalin ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

February 12, 2015

Sweety Dah Bersalin !


Ini Sweety masa budak2 lagi... Dia datang rumah dan taknak pergi mana dah... Asyik ikut Lia kemana2... melekat je kat rumah Rawang tu...

Haritu tengok perut dia buncit dan keras... ingatkan cacing... yela dia kan macam baby lagi... Tetiba haritu balik Rawang, tengok dia tak senang duduk... dia asyik punggah & cari tempat tersorok... Mengiau kemain...

Tapi pagi tu kami satu family pergi Wangsa Melawati sebab nak ejas kenduri Kak In... tinggalkan je kat rumah... balik2 semua barang kat luar terabur...

Then nampak perut Sweety... kempis !

Tercari2 laaa wa dengan Tokis... mana bunyi anak kucing... last2 terjumpa dalam kotak... pandai Sweety beranak kat rumah ye... tak beranak sepah2... sayang dia ! Bukan apa, budak2 jiran sebelah rumah tu dok attack je kucing2 kami.... bengang pun haderr  !! Sanggup panjat pagar rumah, tarik grill, semata2 nak culik si Sweety ni...

Ehh citer panjang plak dah...


Tanggal 8 Februari 2015, Sweety berjaya lahirkan seramai 5 ekor anak yang sangat comel tahap overdose sampai wa rasa nak tinggal Rawang dan taknak balik Ampang dah... hahahaha !! Teruja sangat tengok baby bulusss ni...

1 warna oren, 1 warna hitam atas dan belang bawah, 3 ekor lagi ikut Sweety... muka bulat... ahhh comel gilosssss....!!!

Nama belum bagi, tapi ada sekor tu kepala dia besar... ada ke Lia nak bagi nama dia...

BIG HEAD???

1 comment:

  1. wha wah alhamdulillah sweetie pie dh bersalin hihi

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.