Rumah Angker Pondok Indah | Roh Yang Tidak Suka Keluarga Bahagia !


Satu keluarga telah berpindah di sebuah rumah. Semasa masuk ke rumah itu, anak mereka, Dimas telah ternampak seorang budak yang sebaya dengannya. Budak tu sentiasa mengganggu Dimas.

Pada siang itu semasa Dimas di sekolah, makciknya, Dian telah diganggu dengan jelmaan Dimas dan ibunya. Ibu Dimas juga sering bermimpi perkara yang menakutkan.

Suatu hari Dimas telah dirasuk oleh roh Ito dan telah menikam sehingga mati bapanya sendiri. Bukan bapanya saja, Dian juga mati ketika melarikan diri dari Ito.


Cerita dia macam scary laa jugak kan... tapi takde la scary sangat... scary bab part2 terkejut lepas tu part Dian kena kacau tu.. Watak dalam tu boleh dikatakan semua mati kecuali mak Dimas & Dimas....

Tuca bagi 3/5 bintang jeeeeeeee...... hiks !

Rumah Angker Pondok Indah | Roh Yang Tidak Suka Keluarga Bahagia ! Rumah Angker Pondok Indah | Roh Yang Tidak Suka Keluarga Bahagia ! Reviewed by Tunsha Ayunie on February 27, 2015 Rating: 5

5 comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.