Rasa Semangat Kembali.. ! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

February 17, 2015

Rasa Semangat Kembali.. !

Semangat bila bukak je blogger, ada je komen masuk... selalu wa check kat Notification je.... ini sangat wowww !! betul sangat, guna kotak komen blogger lebih mesra pembaca... eceh..

Jekunssss sungguh kan puan punya blog...?? Menyesal tak guna dari awal... bajet nak kejar trafik sangat.... see, tamak itu rugi...

Takde apa nak update sangat... ini pun random sebab takde idea... ingat nak blogwalking memalam ni.... tengok laaa sampai mana boleh berhenti...

Cheers ~

10 comments:

  1. hehehe...bukan jakun..lebih kepada teruja kot...selamat bw tunsha... :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha yela tu... sebab teruja sangat tengok peminat ramai :P eh..

      Delete
  2. Lepas ni lebih banyak la komen masuk kan tunsha.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingatkan google+ yang buat ramai suka komen.. rupanya tidak... agagaga

      Delete
  3. jangan lupa datang kanvaskehidupanku.blogspot.com yer time bw nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu hakak bw page kamu cyg, kamu je tak perasan tu :)

      Delete
  4. kan.. lagi best.. nak komen pun senang.. ai pun suka.. :).. singgah la teratak ai selalu.. thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha ai singgah ye nanti.. yu jamu ai air sirap selasih ye... panas2 ni cepat haus...

      Delete
  5. hehe...guna komen blogger lagi senang kan...hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.