My Ex 2 : Haunted Lover | Bila Hantu Bekas Kekasih Membalas Dendam...


Cee mendapat tahu teman lelakinya, Aof seorang kaki perempuan dan berjaya menangkap teman lelakinya bersama seorang wanita, Ying, anak kepada seorang pemilik hotel. 

Cee dan Aof telah bergaduh di hadapan Ying, Ying yang terkejut terus meninggalkan mereka selepas Cee menampar Aof. Selepas itu, Ying ditemui mati dipenuhi darah di kolam mandi oleh Aof.  Ying disangka terjun dari bangunan tersebut namun sebaliknya telah terjadi.

Pada masa yang lain pula, Cee pergi bercuti bersama kakaknya, Bowie, seorang pelakon dan rakan-rakannya.. Sambil bercuti, Cee juga menjalani penggambaran cerita seram..

Disitu terjadi pelbagai peristiwa kerana Cee asyik diganggu dengan roh Ying. Seorang demi seorang mati di tangan Cee termasuk Aof. Bangun daripada tidur, Cee mendapati dirinya juga sebenarnya sudah mati.

Bagi wa tak seram mana cerita ni.. dah boleh dapat agak je setiap scene tu.. tapi layankan laa jugak... ada laa jugak seram bila tutup lampu & tengok sorang2 sebab Tokis tido... Hantu tu kira menjadi la dengan sound dia.. cuma jalan citer tak berapa best...

Tuca bagi 3/5 bintang... peace !

Cheers,
Tuca.

My Ex 2 : Haunted Lover | Bila Hantu Bekas Kekasih Membalas Dendam... My Ex 2 : Haunted Lover | Bila Hantu Bekas Kekasih Membalas Dendam... Reviewed by Tunsha Ayunie on February 22, 2015 Rating: 5

6 comments

  1. Aduh saya merasa merinding sekedar membaca perkongsian ini hikhik

    ReplyDelete
  2. kakai cerita hantu rupanya . mcm sis juga ni ...

    ReplyDelete
  3. alamak.. mcm best je kak.. nak tgokkkk.. wuuu
    ngok kt laptop ke?
    bagi copy kat nadya leh?wuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. utube ada kot cayang... hahahha kaksha dah lama tak bukak mana2 movie online...

      Delete
    2. malas la kak.hahahahah.
      line internet kt uma ni sangatttt 'laju' -.-

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.