Maka Dengan Rasmi Kotak Komenku Bertukar ~

Setelah berfikir sekian lama nak pasang kotak komen Blogger ni,
akhirnya menemui jalan penyelesaian bila kak +Diana Rashid komen''''


Kita nak bagi orang senang komen kan?? hahhahaa kalau lah ada yang sudi... So bila fikir2.... Tak boleh takut mengubah perubahan diri.... seperti sediamaklum... wa nih jenis takut nak mencuba... takut dengan segalanya.... especially dengan ''benda baru''... huhhh !! terukkk kan ??

Tu sebab sampai sekarang wa tak bikin job thru affiliate ke job review ke... sebab penakut tahap kambing kena simbah dengan air sejuk !!

Soooooo dengan rasmi kotak komen dah bertukar... Yang pernah & rajin komen thru Google+ sebelum ini, terima kasih banyak2....

Maka Dengan Rasmi Kotak Komenku Bertukar ~ Maka Dengan Rasmi Kotak Komenku Bertukar ~ Reviewed by Tunsha Ayunie on February 15, 2015 Rating: 5

22 comments

  1. sama2 kak . hehee . memang google+ komen ni kadang2 lambat jugak nak keluar kotak komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha tulaa pasal... kaksha dah lama perasan, tapi sebab gila sangat terhadap traffic, tu yang tak tukar...

      Delete
  2. Klu dgn google+, dpt line sendu,...sikit punya susah comment box nak keluar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha stuju sangat... bila part line sendu rasa macam nak campak lappy...

      Delete
  3. Assalammualaikum.. tunsya,

    dengan kotak komen nie lebih mesra pengguna.. insaallah... k

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam selim... ya
      . insyaAllah... thx ya..

      Delete
  4. Yeah..sekarang ni kotak komen tunsha lebih senang dibuka dan cepat..jom komen.
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeyyyy jom berkomen ! cuma kotak komen ni orang tak perasan reply kan.... hiho

      Delete
  5. A'ah, kadang kotak komen kena refresh banyak kali baru ada, nak2 kalau line prob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha tu ar sal bam engku... sekarang rasa best je nak berkomen...

      Delete
  6. asalamualaikum..tunsha...hah macam nie kan senang...mesra komen....google plus payah nak komen..salm kenal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. waalaikumusalam kak... yeah... akhirnya Tunsha kembali ke jalan yang benar... haha

      Delete
    2. selama nie bukan jalan tak benar ..tapi banyak selekohnya...nie baru jalan lurus..hhuhuhu

      Delete
    3. hahahhaha betul laa tu... punyalah main tarik tali bila nak bertukar kotak komen ni.. alhamdulillah masalah selesai..

      Delete
  7. sis mmg bermasalah dgn komen google+ ni ... alhamduillah dah tukar ... x yah tggu bila nak komen .

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah... syukur dah ramai dah boleh main komen2 kat sini... Google+ best sebab boleh tag2 nama, lepas tu boleh naikkan trafik.. tapi sebab lembab sangat, takpelah.. kita akur..

      Delete
  8. Dah tukar kotak komen makin meriah pasni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha meriah ke kotak komen ni?? kenapa ramai bagitau benda sama?? huwaaaa aku ketinggalan sangat rupanya :(

      Delete
  9. kan??macam ni senang..akak buka je terus boleh komen..memang terbaik..ringan gila blog..:)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.