From Roma With Love... Poskad Dari Jindrisska - Tunsha Ayunie Punya Belog

February 13, 2015

From Roma With Love... Poskad Dari Jindrisska


Sorry gambar edit yang tak berapa stabil..
Wa menang poskad ni masa contest adik +Siti Aisya Ibrahim buat..

memang mengidam sangat nak poskad dari luar...
dah dapat dah pun...

rasa sayu dan eksaited !
Kan best kalau hakakkk ada di sana...

Thanks my dear...
Semoga awak sentiasa dirahmati !

Nak baca kisah menarik luar negara ??

2 comments:

  1. Akak pun ada rezeki dapat. Tapi bukan sbb menang,..sebab orang lain yg menang tak claim hihihi congrats, Sha :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.