Dah Kenapa Aku Ni Tak Teguh Pendirian?? - Monolog Aku Cuma Di Kiri

February 14, 2015

Dah Kenapa Aku Ni Tak Teguh Pendirian??


Meh layan layan lagu teguh sat....

Harini hajat nak buat apa semua macam tergendala.. tak tahu la sebab apa kan..?? Memula ingat nak ejas template then habis semua coding lari... nak menangis tau ! Dah laa coding lari, then nak masuk bloglist balik asyik error je.... nak backup template macam dah takde setting untuk backup tu... perghhh jahanami blog beta !

Nak tukar kotak komen Google+ kepada kotak komen Blogger, tapi asyik tukar dan tukar je... Tetap Google+ sedap dipandang mata.... hehh ! wa pun nak gak buat entri Top Commentator, tapi tetap nak guna Google+, sekali lagi tak tetap pendirian...

Then konon hajat hati nak blogwalking... tapi baru baca blog budak Nadyya... wa boleh stop then main2 rambut Tokis plak... then duduk depan lappy balik, jadi blur jap....

Dah tu je... nasib baik harini hari Sabtu... so kita chill2 je tanpa gopoh sangat nak update entri untuk hari minggu camni...

err... dah laa tadi ponteng dialisis... ahhh peduliklaaa... hari2 dialisis pun bingit gak ~

3 comments:

  1. akhirnya berjaya jugak tukar kotak komen . hehee

    ReplyDelete
  2. hahaha.. kelakarlah.. tak mo lah skip2 dialisis... ea ea ea...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.