Bila Blogger di-Remove Dari Group Berpengaruh ~ - Tunsha Ayunie Punya Belog

February 15, 2015

Bila Blogger di-Remove Dari Group Berpengaruh ~

Malas nak cakap banyak atau taip banyak2... emmm wa tak kena pun tapi ramai yang kena.. siapa yang tahu tu tahu laa, siapa yang tak tahu.. tretttttttttt....

Ramai blogger kena remove dari group tu kan?? Wa tak sure pasal apa... yang kena remove pun blurrr kenapa diorang kena remove.... hahhaha yang pasti wa dah nyata mengatakan mereka berpuak... 

Malas nak bikin entri straight forward... karang karatzzz diorang datang berjemaah maki puan punya blog... dah tekanan kuasa tiga pulak kita kat sini...

Kata blogging & blogger ni sebagai medium perapat ukhwah... tapi wa tengok masing2 dengan depa je... mean siapa yang dalam group tu, depa2 je... orang yang tak pernah join apa2 maka tersingkir... ehh... kau ingat ni citer maharaja lawak mega?

Bagi wa pulak, kalau wa sendiri one day kena remove, emmm ramai dan banyak lagi group sebagai medium untuk post link dan provok diri sendiri... hahahaha....

Apapun, salam Ahad... sahabat ni tak kira siapa... u in the group or outside, semua sama je... yang nak berpuak, silakan... Puan Gojes?? berPUAKA je...

30 comments:

  1. hehehe geng mana tuh?cer citer cer citer ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. krikkk krikkkk krikkkk... sokksekkksokkkksekkkkk (bisik2) hahahahhaa

      Delete
  2. biaq p la.. kita menulis kerana ingin berkarya bukan utk memuaskan hati orang lain.. gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Gee.... biaq pi laa kan.... cheq tak hadap orang berpuak nih haaa...

      Delete
  3. hurmh.. kena selidik ni..

    ntah2 terkono jugak...

    tapi, kalau terkono pun tak pa...

    tak aktif sangat... adehhh ~~ sedih sikit tu adalah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakakkk memang tak kisah langsung... tak bagi manfaat pada hakakk... hehe

      Delete
  4. Takpe la Puan Gojess. Sabo je la. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakakk ok je sebab bukan hakakkk yang kena... werks

      Delete
  5. bia jela kalu org tak sudi ye dak... ramai lagi kwn2 hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah... betul tu... dah orang tak sudi watpe kita nak mengemis... chillex and smiles... weeeee

      Delete
  6. alaa...group mana nih...x tahu....mehh bisik ke sis JM nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokkksekkkksokkksekkk group tu laaaa sokkkksekkkksokkksekkkkk

      hahhahaha !

      Delete
    2. susah nak paham bahasa bisikan terangan macam ni.. haha

      Delete
  7. hehe..cek x penah dengar lagi kes mcm ni..huhu hope x kena la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah banyak kena... tapi takde faedah sangat pun.... life must be go on ... hiks

      Delete
  8. Berpuak yang tak best ni. Tapi kekadang stand alone pun ada kekuatan tersendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu... Sha lebih suka stand alone & bebas berkawan dengan mana2 orang pun... heee

      Delete
    2. macam ni berkawan tak ikhlas..memilih.. macam bagus ja..haha

      Delete
  9. "mean siapa yang dalam group tu, depa2 je... "

    so true :3 sbb tu malas nak join group dah. kadang2 kita pos something dkt situ , tp member2 yg aktif pon buat dek je. nak kena jadi budak hot dulu kot baru nak kena layan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaksha masuk je group tapi tak join apa2... sebab faham dah peel diorang camne... zaman2 hot dah habis dah.... hahaha

      Delete
  10. eh, dah ada komen box.. hehe..nampak best skit guna ni.. biaq la depa nak remove. tak luak pun kan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha a'ah memang best... lain macam perasaan masa guna kotak komen blogger ni.... wahhh cinta dah beralih arah sangat ni..

      Delete
  11. Saya mmg tak reti bergroup2 ni.. layan solo je tapi baiklah dgn semua. Siapa yg baik lagi saya baik, in shaa Allah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patutlah dengan Sha baik je... rupanya Sha memang baik... hahaha

      Delete
  12. Group mana tu. haha. Aku tak join mana2 group sebab aku kawan dgn blogger yg nak kawan dgn aku. Kalo buat group nk kawan sesama dorg je tak best la camtu. Rasulullah pun bersahabat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Group paling femes... hahaha ! Ramai komplen tapi aku cam diam je... aku in the group tapi setakat parking la.. lebih2 pun bukan orang layan... baik duduk kat sini tulis entri, tunggu siapa yang sudi singgah... hah ! yang ni aku anggap kawan :)

      Delete
  13. macam tau je group mana..nanti bisik2 ye..kat inbox ye..akak nak bw jap..akak memang tak aktif bermesra bermanja dengan blogger2 kat fb..sebab buka semata2 nak share entry je..lepas tu kalau ada notification buka la jengah kejap..jadi risiko nak kena remove tu memang tinggi la..kalau idak,tak la orang cop akak blogger sombong..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha camne boleh cop akak blogger sombong ni.... Sha tak rasa kak diana sombong pun.. betul la tuuu.... kalau dah tau tu betul sangat lettew...

      Delete
  14. hidup ada jatuh ada bangun..paling penting, diri dan semngat kena kuat ;-)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.