27 February 2015 - Google Cake Doodle !


Terasa macam Google bagi penghargaan pulak..
Semalam saja je tekan gambar atas tu... 
Sekali gambar ni pergi ke profile +TunSha Ayunie ...

Hahaha !!
Tahun ni wa tak dapat hadiah tapi suka sangat dapat wish dari ramai orang walaupun diorang hanya tahu birthday wa thru Facebook..

Paling terharu bila mama yang wish... alahai...
menitis airmata...

emm... mood nak kikis duit Tokis makan nasi ayam je harini..
see ya !

27 February 2015 - Google Cake Doodle ! 27 February 2015 - Google Cake Doodle ! Reviewed by Tunsha Ayunie on February 27, 2015 Rating: 5

6 comments

  1. jemput join GA di http://www.rinaprettyhealthy.com/2015/02/giveaway-segment-with-rina-pretty.html

    ReplyDelete
  2. Happy bufday sha ^^
    Semoga pjg umur, dimurahkan rezeki dan dibwri kesihatan yg baik.

    Nadi ayam pun sedap kan :)

    ReplyDelete
  3. oh, birthday kaksha ke? sorry lambat wish. happy belated birthday :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.