ZAMANI DI MELODI, BERGENANG AIRMATA !

ZAMANI DI MELODI, BERGENANG AIRMATA ! - Rasanya ramai kot layan Melodi semata-mata nak tengok Zamani tadi... termasuklah aku.. Selalu bangun lambat, harini bangun awal hanya sebab nak tengok temubual Zamani yang takdan beberapa minit tu..




Entah kenapa rasa rapat sangat dengan Zamani Ibrahim walaupun tak pernah jumpa eyes to eyes... Tadi masa tengok Melodi, Zamani sebak & menitiskan airmata.. Abang dia pun... hahhh dah aku pulak terikut sekali sedih... Tapi cover la takmau nangis, kang Tokis kata apa pulak, pasal Zamani aku is overr.... hewhew

Aku terharu, walaupun dah 10 tahun bergelumang dengan dadah, abang-abang Zamani masih ada disisi dia... so based to the entry ARTIS DAN KELUARGA, MANA LEBIH DIKEJI? , bagi wa.. kalau dah baik, buat jahat macam mana pun masih ada yang sayang... Maksud aku, kebaikan rohaniah.. Kebaikan yang orang tak jangka dari mata kasar...

Tak putus doa & berharap... supaya Zamani menjalani pemulihan... Kami rindu nak tengok Zamani perform..

Cheers,
Tuca.

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)