YE KE SAYA BENCI MAK SAYA?

Wa teringat dulu, selalu wa annoying dengan sikap mama yang asyik laa nak orang ikut cakap dia... I will just like....

Mama ni memang tak kasi anak2 hidup atas kaki sendiri ke camne? haih.. *mengeluh*

Sampai lepas kes masa kawin, orang asyik cakap wa tak sayang mama... wa benci mama.. tak appreciate sikitpun pengorbanan mama.. bla bla bla sampai bernanah rasa telinga.. 

Well guys... sometimes tipu la kita tak rasa apa bila kita cakap tapi mak kita tak mau dengar... atau dia dengar tapi kita kena dengar conclusion dia pulak... ahh so many ways kalau nak describes pasal MAK kan??


Mama tahu wa kekadang "burukkan" dia kat belakang... But she's don't know how many I love her.. Entah... wa nih jenis kasih sayang tak mampu tunjuk... cuma wa akan rasa "takut kehilangan"... Wa akan jadi marah kalau orang cakap apa2 pasal mama... Wa tak mampu tunjuk dari segi zahir dan batin...

Mama cakap, kalau sayang mama pakai tudung..

krikk krikkk krikk - Wa senyum .

It's not the way how to show I love her... Tapi kekadang wa tak sampai hati pulak.. So wa pakai tudung sometimes nawaitu dah kelain.. Yes, jaga hati mama yang seronok sangat tengok anak dia comel pakai tudung... tapi kadang burn jugak... hee ~

Wa akan jadi berdebar-debar kalau tahu dia sakit... hiks ! Wa tak macam Adib, tunjuk dia concern sangat dengan mama... all the time... mungkin culture buat wa agak pendiam & buat hal sendiri..

Emm.... wa harap mama tak baca blog ni... tapi wa tak tahu camne nak private to mama... Susah la camni, semua luahan dalam blog, mama stalker... 

Anyway, tak kisahlah... walaupun wa banyak complain pasal mama... wa sangat suka & suka & suka perkara yang satu ni..


It was true :)



YE KE SAYA BENCI MAK SAYA? YE KE SAYA BENCI MAK SAYA? Reviewed by Tunsha Ayunie on January 27, 2015 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.