January 10, 2015

UPGRADE MOOD SENDIRI~

Entri santai sebelum tido... sebab dah tak ada isu nak dinyatakan... 


Lamaaaaaaaaaa sangat tak blogwalking atau buat benda yang berfaedah... ini bukan cerita kebelakangan ni, tapi cerita beberapa bulan ni sampailah dah tahun baru, badan wa rasa letih sangat walaupun tak buat kerja.. asyik nak tidooooooooo je... bila treatment je badan jadi sangat letih... tulang jadi sengal je... 


Dugaan tahun baru? mungkin.. terimalah... redhalah...





Rindu sangat saat hyperactive melayan blogwalking dulu... now nak singgah satu blog kekawan pun rasa lemau... sempat sihat sikit, bolehlah kasik update... kalau tak.. takde la... bersaranglah hendaknya.. haha !


Bercita-cita nak buat job review, tapi tak masuk apa... nak tulis isi pun asyik backspace aje... padahal dah eksaited nak join... Tokis pun dah bilang, kalau tak larat, jangan paksa diri... hmm...


Wahai diriku, tolonglah kuat... tolonglah...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.