SINOPSIS AKIN PA RIN ANG BUKAS (PERFECT VENGEANCE)

SINOPSIS | AKIN PA RIN ANG BUKAS (PERFECT VENGEANCE) - Kalau korang peminat cerita siri TEMPTATION OF WIFE, mungkin korang suka dengan telenovela Akin pa Rin Ang Bukas . Kisah tentang pengkhianatan dan dendam jugak ni. 



JUDUL : AKIN PA RIN ANG BUKAS (PERFECT VENGEANCE)
GENRE : Melodrama
MASA/TARIKH : Isnin hingga Khamis, jam 3:00pm
PENGARAH : Laurice Guillen
PENERBIT : GMA Network
PELAKON : Lovi Poe, Cesar Montano, Rocco Nacino, Solenn Heussaff, Charee Pineda, Gloria Romero, Liza Lorena & Gary Estrada

SINOPSIS
Cerita ini mengisahkan tentang Lovelia Villacorta, yang telah ditipu oleh orang yang dicintainya, dan dia telah bernekad untuk membalas dendam dan menuntut apa yang patut menjadi miliknya. Dia belajar untuk menyelesaikan masalah sendiri dan merancang untuk membalas dendam terhadap Jerry, lelaki yang dicintainya, dan Agatha, wanita yang mengambil segala hak-nya, termasuk cinta hatinya.

Di suatu tempat yang lain, dia menemui Conrad Alperos, lelaki yang akan membantunya membalas dendam terhadap orang yang pernah membuat hidupnya sengsara.

Dapatkah Lovelia membalas dendam? Jangan lupa menonton!
SINOPSIS AKIN PA RIN ANG BUKAS (PERFECT VENGEANCE) SINOPSIS AKIN PA RIN ANG BUKAS (PERFECT VENGEANCE) Reviewed by Tunsha Ayunie on January 21, 2015 Rating: 5

4 comments

  1. hahaah.saya pun kaki tgk drama filipino jugak...best giler layan...best la citer lovelia ni sbb dia sakit jantung hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha best sebab dia sakit jantung je ke?? wahahhahahaa

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.