January 22, 2015

REVIEW | KUBUR TAK BERTANDA

Cerita ni release tahun 2011 aritu sebenarnya... Wa hanya dapat tengok semalam kat Astro Maya HD... Memula tengok macam suspen... emmm sebenarnya wa macam kak +Suria Lekatlekitgurl , suka dan obses dengan cerita seram..

Cuma wa memang jenis kecewa kalau citer seram tu jadi bahan gelak wa dengan Tokis... apakehalnya...??


KUBUR TAK BERTANDA | Cerita ni, kita dah boleh agak jalan cerita dia.. Kisah mengenai seorang sepasang suami isteri,  Zein (Shaheizy Sam) dan Rita (Yana Samsudin) . Mereka pada mulanya bahagia sehinggalah Zein di ganggu oleh roh jelmaan Kara (Keum Nim), bekas kekasihnya di Korea.

Pelbagai kejadian menakutkan terjadi di pangsapuri kediaman Zein. Kejadian menjadi semakin sulit apabila Rita dirasuk. Setelah itu barulah Zein mengaku yang dia telah membunuh Kara. Akhirnya Zein ditahan polis.

*****************************************

Bagi wa, cerita ni agak slow dan boring sebenarnya.. Teramat slow sampai rasa mengantuk.. Scene di tempat sama hampir 10-15 minit.. Hantu jenis statik, pakai contact lens.. Kk tu je nak komen..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.