Mc'Donald Chicken Foldover, Peneman Perut Yang Lapar !

When you asking me ...

hey..? did you hungry..??

.. ehem.. nak Chicken Foldover? can ah?



Sebenarnya situasi ni berlaku antara wa dengan Tokis, everytime bila perut wa lapar.. 

Tokis akan bukak Mcdonalds punya page, then make some online orders, and tunggu lah abang delivery sampai... hanya Chicken Foldover yang boleh masuk dalam tekak ni selalunya.. Menu lain dah tidak menarik perhatian wa..

Lagi satu, Chicken Foldover TAK MUAK !

Kalau wa makan burger, gerenti muak je sekarang ni.. especially the fillet o fish... I dont know why... rasa sampah.. (eh kau pernah makan sampah?) ok tipu je... rasa tepung yang ntah hape2 ! Ikan tak fresh... kering and eyeeww sangat ~

Cheers~
Mc'Donald Chicken Foldover, Peneman Perut Yang Lapar ! Mc'Donald Chicken Foldover, Peneman Perut Yang Lapar ! Reviewed by Tunsha Ayunie on January 01, 2015 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.