Mc'Donald Chicken Foldover, Peneman Perut Yang Lapar !

When you asking me ...

hey..? did you hungry..??

.. ehem.. nak Chicken Foldover? can ah?



Sebenarnya situasi ni berlaku antara wa dengan Tokis, everytime bila perut wa lapar.. 

Tokis akan bukak Mcdonalds punya page, then make some online orders, and tunggu lah abang delivery sampai... hanya Chicken Foldover yang boleh masuk dalam tekak ni selalunya.. Menu lain dah tidak menarik perhatian wa..

Lagi satu, Chicken Foldover TAK MUAK !

Kalau wa makan burger, gerenti muak je sekarang ni.. especially the fillet o fish... I dont know why... rasa sampah.. (eh kau pernah makan sampah?) ok tipu je... rasa tepung yang ntah hape2 ! Ikan tak fresh... kering and eyeeww sangat ~

Cheers~

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)