MALU !! MALU !! SANGAT MALU !!

1:18 AM - Tasik Tambahan , Ampang .

Cuaca sejuk je malam ni... wa sesambil layan mata, sambil berhajat nak blogwalking... tapi pandang muka Tokis, dia macam penat je teman wa sebab semalam pun 2 jam je dia tido, then jaga wa kat hospital 4 jam dan seterusnya tak rehat langsung...


Ikut je puan isteri nak tido pukul berapa... bila suruh naik dulu dia takmau... emm... bukan tak boleh bawak lappy dalam bilik, tapi malas je nak bawak turun lepas tu... bilik dah la sempit... haha !



Wa terjumpa blog lama sebenarnya... dan wa dah delete link tu... tapi tak tahu pulak boleh melekat dalam Networkedblogs setelah 5 tahun ! So gigih laaa wa baca setiap entri yang tak berapa banyak tu... Ya Rabbi.... rasa macam nak sapu lumpur kat muka...


Apa keheyyy laaa kan... banyak betul nama boyprengggg dalam setiap entri... kejap nama orang tu kejap nama orang ni.... semuanya wa tepek "TRUE LOVE".... hahhh !! tang tu baru boleh panggil meroyan... memang meroyan sungguh...


Tak sangka perasaan malu terus timbul lepas baca entri2 tersebut.... hahahhaa !! sungguh kanak-kanak ketika berjinak dalam dunia blogging... pengalaman yang mendewasakan.... wa terdetik untuk lebih menghargai Tokis lepas baca entri2 bodoh tu... rupanya banyak kali hati wa terguris dengan insan bernama JANTAN ~


Cheers.

MALU !! MALU !! SANGAT MALU !! MALU !! MALU !! SANGAT MALU !! Reviewed by Tunsha Ayunie on January 11, 2015 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.