January 10, 2015

MAHARAJA LAWAK MEGA 2014 | MINGGU 9 | JALOR TERSINGKIR !


Seperti dapat mengagak je minggu ni Jalor keluar bila tengok pasukan2 yang bukan dari dalam Astro.. Selepas persembahan Jalor juga, Joey telah tanya Datuk Jalaluddin Hassan :

" Datuk memang tak suka kami ke...? "

Maka Datuk Jalal menjawab, tiada pilih kasih dalam pemilihan... but well said, kekadang peserta pun boleh nampak kan? Virus yang tak lawak tu pun bertahan berminggu2... Jalor yang sekali dua tak lawak, terus disingkirkan... Permainan astro, mungkin.




Apapun Jalor, wa dengan hasben masih minat lu orang... semoga sukses di luar sana.. terkeluar dari MLM bukan bermakna patah rezeki..

Gudluck !

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.