January 22, 2015

KISAH RETIS | MELAMPAU ! POLIS MEMBULI DAN MERAKAM ZAMANI MENYANYI SAMBIL TANGAN BERGARI

Perkara ni dah melanggar etika kePOLISan... Sebak tau tengok diorang buli Zamani.. Dah tangkap tu tangkap je laa... apa kehal suruh dia nyanyi siap rakam, dah la tangan dia bergari...
Bodoh kepe polis ni? 

Cuba adik beradik korang yang kena, apa korang rasa? Mentang2 lah member tu tengah high... Korang boleh buat dia gitu pulak... 

Ini bukan pasal artis, tapi etika kemanusiaan.. Ya ya.. wa tengah emosi ni... huh !


Video ni dah menjadi viral dikalangan pengguna Facebook.. Difahamkan polis sebagai pelaku yang merakam video ni telah banyak merakam video pesalah2 yang ditangkap dengan niat mengaibkan.. so damn @#$%^&******** (carut~carut~carut)...

Kebanyakan peminat protes dan membuat bantahan terhadap perkara ni.. yes ! Memang patut pun..


Memacam arr... Tak boleh tau macam ni... Dah banyak kes polis memalukan pesalah... Termasuklah satu jabatan agama (tak sure kat mana) yang dok merakam pasangan2 yang bermaksiat... Dah tangkap tu tangkap la... kasik settle balai laa bro...

Wa harap polis tersebut didakwa. 
sekian.

Video tidak disediakan sebab menjaga peribadi pesalah..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.