January 26, 2015

KISAH RETIS | BILA AWIE SURUH ROZANA BERTAUBAT....

Wa tahu ramai gila anti dengan si Awie ni kan...?? Firstly sebab dia kaki pukul... Lepas tu dia bukak kelab malam... Lepas tu dia kaki botol... ahhh macam-macam lagilah...




Awie atau nama sebenarnya Nur Ahmad Azhar Al-Firdaus Bin Othman Bakar, menyuruh bekas isterinya untuk bertaubat... ehhh apsal baku sangat ayat wa?? Haaa betul la tu.. dia suruh ex-wife dia bertaubat, lepas tu para komentar pun hentam lah Awie ni, suruh dia bertaubat sama...

Apa jua hak anak-anak, saya minta dia kembalikan semula di mana sebelum ini saya pernah mengamanahkan sejumlah wang kepadanya untuk menguruskan kebajikan anak-anak jika berlaku sesuatu yang tidak diingini kepada saya
Sebenarnya bukan niat saya untuk bercerai tapi untuk memberi pengajaran kepadanya seterusnya bertaubat

Kalau wa pun hangin pe orang dok amik duit simpanan wa untuk beli barang merapu... eh salah.. Simpanan anak2... and, dari mana hasil pendapatan dia untuk anak2 , itu urusan dia dengan Allah Taala, yang lain ni kepohci sangat nak halal haramkan pendapatan tu apakesss??

Awie bukak kelab malam?? LANGSUNG TIDAK... dia hanya bouncer dalam kelab ni, dimana dia jaga je kelab tu... macam security guard ah...

Lagipun Awie ni humble dan tak berlagak... Cuma muka dia tu je macam bengis sangat kot, lepas tu baran... Hahhh tu yang ramai judge dia melebih kot....

Tak kisahlah, janji lagu Penjara Janji sangat best. Kbai.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.