January 06, 2015

Kisah Dramatik Hairul Azreen Dan Keknis Lagi Famous Dari Kemenangan Ayai Illusi !

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah... dah kembali blogging.. beberapa hari ni bercuti ke teratak bonda... as usual kan.. every month memang balik Rawang.. rindu kemain nak menaip... kat Rawang abah still pakai p1max, so line slow millow la alkisahnya... dah ramai sangat pengguna internet dalam rumah..

Panjang plak mukadimah :)

Anyway, wa ambil kesempatan untuk mengucapkan tahniah kepada uncle Ayai Illusi kerana menjadi juara GegarVaganza walaupun tak dapat liputan yang best akibat ada perkara spoil yang berlaku dalam majlis aritu...


.. Sebaliknya cerita pasal Hairul Azreen dengan Hanis Zalikha pulak yang meriah dalam media.. semuanya gara-gara Hairul propose Hanis secara live pada konsert GegarVaganza...


By the way bro, masa dan tempat salah tau... tak kisahlah kalau nak ikut sikit cara barat... bukan berdosa pun... tapi tak eloklah menunjuk, tayang pada umum... dekat majlis orang pulak tu.. sian Uncle Ayai, korang punya cerita pulak gah sangat...

Kan dah kena bash :)

Cheers~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.