KESAN PENGGUNAAN EPHYRA SKIN BAR : SUAMI PUJI PUTIH DAN CANTIK

KESAN PENGGUNAAN EPHYRA SKIN BAR : SUAMI PUJI PUTIH DAN CANTIK - Assalamualakum wbt. Sebenarnya mula-mula aku macam give-up guna produk ni sebab setiapkali aku tengok cermin, macam tak ada perubahan pun.

Actually kulit aku takdela masalah sangat, jerawat pun malu nak tumbuh. Tapi aku geram sebab muka aku nampak kusam dan berjeragat, malah kulit tidak sekata.

Oleh sebab produk Ephyra Skin Bar ni agak famous dikalangan blogger, maka aku mencuba nasib untuk join Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com , manalah tahu boleh menang dapat sabun free, at least aku bolehlah merasa pakai produk Ephyra kan? Nak beli tu macam takde kemampuan sangat. Belum ada rezeki lebih. Hihi... 


BEST KE GUNA EPHYRA SKIN BAR?

Firstly, memang aku kata ianya sangat best! Aku suka sangat dengan bau marine sebab bagi aku ianya anti-stress. Bau Ephyra ni sangat menenangkan.

Semasa permulaan sesi penggunaan Ephyra, kulit aku naik bintik-bintik, kering dan mengelupas sikit (mungkin sebab aku tukar produk secara drastik) , tapi aku redha sebab aku menyahut cabaran task yang diberikan. Aku teruskan pemakaian lebih kurang dua minggu.

Dalam dua minggu yang konsisten itu, aku masih tidak merasakan perubahan yang ketara sangat. Tapi kalau korang tengok gambar ni, agak-agak berjaya tak?


Nampak tak bezanya? Nampak kan? Hihi ! Sebenarnya kisahnya macam ni, satu hari tu tuan suami ada tegur, sebelum tegur tu dia tenung aku lama-lama sambil buat muka pelik. Lepas tu dia cakap yang muka aku nampak cantik dan cerah.

Selama aku tegar memakai Ephyra, aku memang takde pakai produk lain, So aku dengan yakin merasakan bahawa cabaran menggunakan Ephyra Skin Bar ni berjaya ke atas kulit aku. Alhamdulillah.

By the way, gambar kali ni bukanlah edit. Original tanpa flash dan sebagainya.. Hoho !


Testimoni  : Tunsha
Umur : 25 Tahun
Hasil Penggunaan Ephyra :  BERJAYA !




Official Facebook
https://www.facebook.com/oceanlife2u

Official Instagram
@ephyra2u

Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)



Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.
KESAN PENGGUNAAN EPHYRA SKIN BAR : SUAMI PUJI PUTIH DAN CANTIK KESAN PENGGUNAAN EPHYRA SKIN BAR : SUAMI PUJI PUTIH DAN CANTIK Reviewed by Tunsha Ayunie on January 14, 2015 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.