BERITA GEMBIRA BUAT PEMINAT ZAMANI SLAM !

Alhamdulillah.. syukur ke-hadrat illahi..

Cerita ni, kak +Suria Lekatlekitgurl yang update, sebab wa busy mencari widget related post... Hoho.. ikutkan taknak update dah sebab kak suria dah info, tapi... sebab wa cam die hard fans, nak update gak... sorry Kak Suria ^^





Syukur...
Zamani dibebaskan dengan jaminan polis... siapa sangka kan?

Setiap kebaikan especially kebaikan terhadap sesama manusia, insyaAllah, Allah SWT akan permudahkan segala urusannya...

Zamani, hanya salah langkah kerana hatinya kecewa dan kosong.. Dia tak kacau orang lain, tiada langsung kisah dia mencuri atau apapun... semuanya dia sendiri... Tokis jugak akui, Zamani memang sangat baik..

Hakikatnya, sekarang ni... wa tak jumpa langsung komen negatif atas kes ini, boleh kata 90% support Zamani... mendoakan dan memberi kata-kata dorongan....

Semoga Zamani menjalani pemulihan... nak tengok sangat Zamani berisi semula... Cukuplah sakitkan badan sendiri bro... lu masih ada rupa... hidup ni masih indah buat lu.... hadapilah dengan senyuman... kami sebagai peminat masih tegar menyokong disini...



Dulu dengar lagu ni tersenyum sengih membayangkan
Zamani nyanyi untuk wa... 

hewhew..

BERITA GEMBIRA BUAT PEMINAT ZAMANI SLAM ! BERITA GEMBIRA BUAT PEMINAT ZAMANI SLAM ! Reviewed by Tunsha Ayunie on January 23, 2015 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.