January 01, 2015

5 Warna Gincu Yang Gojes ~

Wa memang jarang pakai lipstick sebenarnya. Cuma kebelakangan ni I am in love with lipstick... huahua ! kenapa ekkk...?? well umur makin naik... so belajar la mekap.. bukan untuk orang lain... untuk Tokis tersayang jugak.... mihmih..


So ini antara pemilihan lipstick yang Woowowww gittew....



image

image

MERAH - Hanya orang yang berani je mampu pakai warna merah ni.. wa tak berani lagi kot...?? tapi kalau nak perasan diri tu cam divassss sangat... ku tempek jugak warna merah.... Tokis angkat2 kening je... hiks ~

image

image

OREN - Warna ni natural... sesuai untuk kulit gelap ke.. sawo matang ke... wa suka pakai oren memerah sikit... rasa cool dan gojesss je...

image

image

BURGUNDY - Wa selalu tengok orang kulit gelap especially Indian, diorang suka pakai warna camni... cantik gak... hot gittew...

image

image

PINK - Warna yang light sangat... tak sesuai untuk kulit dan muka wa... selalu pink2 ni orang yang berkulit putih je pakai... tapi depend on pink yang macam-mana la kan....

image

image

PURPLE - Warna yang hot jugak untuk yang ingin berpenampilan berani... tak ramai orang suka pakai warna purple ni.... tapi wa suka... barulah gothic ! huahua

Sebenarnya bagi wa, kalau pakai warna yang tak sesuai dengan warna kulit pun tak jadi hal asalkan berani... well... wa tak pandai sangat bab mekap ni, tapi kalau Tokis dah kata cun, gojes, cantik, comey tu... maksudnya betul lettew....

Cheers ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.