December 28, 2014

Why Me... Huh?

Tuca nak lepaskan kemarahan kat sini, boleh tak?
Tuca marah sangat ni... dah tak fikir dosa or whatsoever...

Well... Tuca faham bila hidup menumpang lelagi rumah in law, kita kena ikut depa punya syarat wawasan etc... kk Tuca faham sangat !! Sampai kalau kita masak untuk laki kita pun, kena fikir perut orang lain sekali, yes of coz I admit !



.. Tapi yang buat Tuca marah sangat is... Whyyyyy bila time Tuca masak lauk simple, masak kuantiti banyak, takde pun nak makan repeat, but then bila masak sedap je, Nasi Tomato as example, ada yang makan repeat...and repeat... sampai Tokis tarik muka.

*Teruk !

Nak layan Tuca macam family? 
Jauh sekali.... Tuca tak rasa I am in family tau... Rasa macam seorang yang disuruh itu ini tanpa batasan... hurm... takde la diorang suruh apapun... cuma rumah sepah, sila kemas..

that's all.

Sedangkan.......

.. Ok biar Tuca simpan pekung yang lain ni... I am really~really~really~ FADE_UP ! 

I switch on the lamp at the kitchen, then he will switch off... OK faham, ini rumah awak... tapi saya nak masak... saya nak itu dan ini... penat nak switch setiap kali awak tutup... what wrong with you? memang nak psiko saya sampai sakit or 

WHATttttt??

Tuca memang nak blah dari rumah ni.. Dah jumpa rumah, no.telefon takde pulak... Penat tau makan hati... nak anggap Tuca menantu jauh sekali...

SABAR..?

SABAR never give me anything :) enuff said.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.