Tuca Bangun Awal !

Dah lama tak bangun awal pagi cecuti ni... alhamdulillah harini sukses ! kembali pada breakfast... Tuca bikin scrambell egg je, makan dengan roti.. cuma tak best sebab takde marjerin... takpela, dah rezeki makan dengan cili sos, i is bedal je... hewhew

Lama jugak tak buat entri random... saja entri kosong je ni, Tuca masih takde idea nak bikin entri pasal apa... entri Cameron tinggal last part aje... hahaha... bukan orang baca pun... tapi sesuka kita je nak sharing...


Happy Sunday !
Tuca Bangun Awal ! Tuca Bangun Awal ! Reviewed by Tunsha Ayunie on December 28, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.