Quick Update #13

Nekyuni saja nak abadikan sesuatu kat sini pasal mimpi Nekyuni malam tadi tau... Nekyuni mimpi Nekyuni beranak normal ! and the best part Nekyuni terasa sangat sakit okkk....


Yang buat Nekyuni nak nangis sangat masa bangun tido adalah, Nekyuni terasa real sangat part menyusukan baby dalam mimpi tu... Ya Allah... adakah sebab Nekyuni teringin sangat, Allah hanya bagi Nekyuni merasa dalam mimpi..??

Nekyuni tak tahu... tapi takpelah, andai hanya dalam mimpi je mampu Nekyuni merasa jadi ibu, Nekyuni bersyukur... sebab rasa dalam mimpi itu sangat REAL ! merasa la jugak kan?

Cheers,
Tunsha
Quick Update #13 Quick Update #13 Reviewed by Tunsha Ayunie on December 05, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.