December 24, 2014

Kekeliruan Boat Noodles Halal Dan Haram ~

Ramai yang keliru dengan status Halalan Boat Noodles ni... ehhh Tuca pun kompius tau.... baru nak ajak Tokis pi makan...tetiba keluar statement dan gambar cakap Boat Noodles ni tak halal... ertikata lain, NON-HALAL !

Aiks? camne ni? Tuca tengok ramai sangat blogger Melayu Islam yang buat review pasal Boat Noodles tu.... dan itu yang buat Tuca bersemangat menggedik dengan Tokis supaya dapat makan Boat Noodles ni... haih... 


Sebenarnya, VM Boat Noodles yang Non-Halal, yang ada di Publika , tulis Boat Noodles je, hah ! yang tu Halal ~ Pork Free... bukan khinzir percuma ye, tapi bebas dari anasir khinzir.. hihi

So ! Hajat dihati berkobar2 nak pujuk Tokis... tapi sebab rezeki kami belum ada untuk pergi jejauh, maka berangan sudah cukup... 

Ok tu je :) so harap takdelah yang masuk page VM Boat Noodles semata2 nak tanya depa halal ke tidak, depa dah banyak kali kasi tau....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.