December 10, 2014

Hansel Dan Gretel ~

Cerita ni kisah dongeng... wa rasa macam dah lama tak tengok cerita ni pun... oh ya... its not about the Hansel and Gretel, tapi rumah ahli sihir dalam cerita tu...


Semua diperbuat dari coklat... hambikkk kau... gemuk terus wa rasa kalau wa yang makan satu rumah coklat ni... hewhew.... kekadang kisah dongeng ni buat wa tersenyum.... rasa nak masuk dalam kisah dongeng tu... nak buat camne... itu hanya kisah dongeng yang tidak akan direalitikan pun.... hiks~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.