FIRST CHEQUE NUFFNANG ARRIVED [02122014] - Tunsha Ayunie Punya Belog

December 03, 2014

FIRST CHEQUE NUFFNANG ARRIVED [02122014]

FIRST CHEQUE NUFFNANG ARRIVED [02122014] - Assalamualaikum wbt. Balik dari treatment tadi, tengok ada surat. Aku ingatkan TM nak hantar surat ugutan lagi tapi sangkaan aku ofcoz la meleset sama sekali, ianya bukan dari TM tapi HBSC Bank ! 


Taraaa !! Alhamdulillah, aku dah dapat cek dari Nuffnang hasi cashout aritu.  Tetiba rasa macam eksaited. Maklumlah first time dapat cek. Jakun sikit laaa kekdahnya. Wakakakkaa.. Semoga ada rezeki buat aku lagi next time. InsyaAllah.

Tu je nak share, thanks Nuffnang !

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.