December 19, 2014

EPHYRA SKIN BAR SUDAH SAMPAI KE TANGANKU

EPHYRA SKIN BAR SUDAH SAMPAI KE TANGANKU - Assalamualaikum wbt. Sebenarnya produk ni dah sampai ketangan aku pada 13 Disember 2014 haritu. Ngam-ngam pulak waktu aku nak pergi pergi hospital. Mula-mula aku dah nak start pakai tapi sebab hilang mood so aku pakai keesokan harinya je.


Tak sangka jugak terpilih antara 50 orang yang terbaik. Yelah, aku cuba nasib je. Nak review ni baru merangkak katanya. Tapi kak +Mia Liana  dah bagi task so kena la buat kan? Minta-minta Ephyra ni memberi sepenuh komitmen terhadap kulit aku yang kusam dan mereput ni. See ya?

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.