Cuti-Cuti Cameron Highland Banglo Kilat TNB - Part 7 - Destinasi Terakhir !

16 Disember 2014 bersamaan hari Selasa, kami pun berkemas untuk balik. Muka aku waktu tu jangan cakap laaa.... bukan cengkung malah bengkak kemain.... well... semuanya sebab cannot urinate ! Sengsara gak bila tak bley shi-shi ni... minum tak boleh lebih, comfirm bengkak mata macam katak, dan HILANG GOJES !


Bergambar lagilah kita... Kenang-kenangan jadi rinduan laa katakan.. bukan selalu aku dapat pengalaman travel @ holiday ni... jarang sekali... masalah fulus, life tak stabil... hah ini antara punca2 laa kan... tapi takpe... insyaAllah... ada laa jalan nanti tu...




Insan2 yang sudah berkahwin ~


Lepas tu kami gerak terus pergi Ladang Teh... Waktu tu hujan... masing2 frustrated tak boleh nak tangkap gambar banyak2... Lepas tu aku bengang hokeyyyy.... waktu kami bersidai kat tempat minum teh tu, datang sekumpulan bebudak tabligh main tolak2 redah2 gitu je... langsung TAKDE ADAB ! tapi ada ke abah suruh "bersangka baik" je.... hish...




Lihatlah betapa bahagianya aku... huahua... memang bahagia walaupun hujan... mama pulak gigih tau turun cerun2 tu untuk bergambar... yelah, lepas ni tak tahu bila pulak nak pergi kan... cuma terkilan sebab tak dapat makan scones dan minum teh... nak feeling2 pun tak sempat... terkilan sangat uolsss ! alkisahnya terlalu ramai manusia disitu... so crowded !



Singgah2 kedai teh untuk beli teh la kan... mama belikan aku cenderahati... hihi... comey gak... lepas tu mama borong teh strawberry & lemon... aku pulak amik satu kotak green tea... oh yaa... buat tak nampak lah keBANTUTan aku tu ye... Adik aku si Lia tu pun dah tinggi dari kakaknya... huahua... antara sebab kenapa bila jalan dengan tuan suami, orang tak caya aku isteri dia..


Singgah kat Lata Iskandar... banyak produk orang asli kat sini, and AIR TERJUN tu buat aku gerammmmmm sangat ! nasib pakai skirt, kalau pakai Swimming suit, dah lama aku terjun tau ~



Destinasi kami berakhir kat R&R mana ntah, aku tak sempat tengok sebab tertido... Kami makan kat Tuuuu Diaaa Pak Tam ! huahua.... tak sedap bagitau paktam naaaa..... haaaa kami makan apa yang ada je... cuma aku je tukar2 makanan... semua tak memenuhi tekak... dari sini, kami berpisah dengan family Maklong... close convoi ~

Alhamdulillah... percutian ni buat aku terkenang2 family... lagi satu, aku
 masih terbayang Cameron hingga ke saat ini... moga ada rezeki ke sana lagi nanti... insyaallah..

Thanks for reading ya :)
Cuti-Cuti Cameron Highland Banglo Kilat TNB - Part 7 - Destinasi Terakhir ! Cuti-Cuti Cameron Highland Banglo Kilat TNB - Part 7 - Destinasi Terakhir ! Reviewed by Tunsha Ayunie on December 29, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.