December 24, 2014

Cuti-Cuti Cameron Highland Banglo Kilat TNB - Part 5 - Cactus Point !

Assalamualaikum wbt,

Sambungan ! Sambungan ! Kami pergi ke Cactus Point.. kat situ banyak pokok cactus yang menggeramkan aku... tapi tak sempat ambik gambar sebab camera kat abah waktu tu....  sobs... abah pulak tak tangkap banyak gambar... best part aku lupa masa tu tengah pegang henpon.. kalau perasan dah lama aku snap guna henpon tau !

Kami beli gelang je kat sini... MURAH ! Aku memang mencari gelang sebab aku ni HANTU GELANG sangatttt ! si Lia konon2 beli nak pakai, tapi dia banyak bulu roma, so tersangkut2 getah gelang kat bebulusss dia.... huahua

Ok... citer kat sini tak banyak sangat... sebab kami tengok2 je.... aku nak beli pun rasa macam not worth je sebab hidup masih menumpang... kalau rumah sendiri dah lama aku borong pokok2 cactus tu yuolssss !

Jom lah layan gambar2 syok sendiri kami anak beranak... tenkiu ye sudi baca... mihmih


Generasi Muthal'lib bin Mohammad ~



HadekkkBerahdekkkk selpieeee ~~~



Mamaku yang santekkkk ~~~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.