Cuti-Cuti Cameron Highland Banglo Kilat TNB - Part 4 - Minum Air Kelapa Laut ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

December 22, 2014

Cuti-Cuti Cameron Highland Banglo Kilat TNB - Part 4 - Minum Air Kelapa Laut !

.. Maka bersambunglah kisah yang tak habis2 ni... hahaha ! Update ni hanya malam je laa... sebab aku kalau siang memang tak bersemangat sangat...

Ini sambungan kisah masa pergi Cameron Lavender aritu... saja nak tayang gambar lagi... hewhew... sambil menaip ni, terbayang Cameron lagi... I miss that place, seriously !



Masuk je situ, kita dah nampak kereta ni dah... sebelum tu ada mat bangla kot, yang offer untuk tangkap gambar kita... bergambar?? ok itu memang feveret aku... so cheeseeee ~



Masa ni mak2 tengah pergi toilet... biasalah orang berumur kan... ai is jelesssyyy tengok orang boleh urinated tau ! ehhh melencong lak cerita... haaa so apa lagi... bergambar lagi dan lagi !





With mama & lia...





Lepas tu fefeeling jadi kumbang dan bunga lah memasing... kat sini, bunga tu korang boleh petik... sekuntum petik = RM 2... Mama sebenarnya nak petik strawberry, tapi staff kata pokok strawberry dah botak... budak2 dok pulun petik tak hingat doooniaaa.... ohhh keciwekkk lagi !


Mataku lirik2 selalu ~~~
Mukaku manis2 ayu ! ~~~
lalalalalaa.........

Duduk diatas... asyik syok sendiri je kami2 ni.... atas sikit lagi dah masuk tanaman sayur2... kami tak pergi pun... agak letih jugak la kaki dok memanjat bukit.... dengan sejuk lagi... opsss ! iolsss kan divassss sangat ! mestilah kena tahan sejuk... hohoho



Konon2 nak snap background yang berkabus...
tak nampak laa plak...



Last pic sebelum bergerak dari Cameron Lavender...



Ini??
Hahhh !! Ni pic abah yang mama snap waktu kami beli air kelapa laut... adoi... rindu plak nak minum air kelapa laut yang sedap sangat tu.... waktu ni abah tunggu kat tempat parking je... abah ni banyak berkorban jugak untuk kasik anak bini happy.... walaupun quite annoying :) sayang abah !

Entri ni syiok sendiri kemain kan?? hahahha thx for reading guys...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.