Cuti-Cuti Cameron Highland Banglo Kilat TNB - Part 3 - At Cameron Lavender ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

December 21, 2014

Cuti-Cuti Cameron Highland Banglo Kilat TNB - Part 3 - At Cameron Lavender !

Assalamualaikum wbt,

Sambungan dari entri Cuti-Cuti Cameron Highland Banglo Kilat TNB - Part 2 , sekarang kembali lah kite ke Part-3 ye kekawan... aduhhh banyak gilosss gambar nak lekat-tayang ni... mohon tak muntah ye... huahua...

Esok hari tu, Isnin bersamaan 15 Disember 2014, kami breakfast nasi lemak... maklong masak... mama tolong2... aku buat apa?? time tu membutersss la dengan tuan suami... kata honeymoon kannnn... hahaha.... sebenarnya kaki teramat sakit sebab kaki aku memang tak tahan sejuk, plus phosphate level terlampau tinggi... tulaaa tak makan ubat ! 



Lepas tu sesiap nak gerak... tuan suami tak ikut... sebab jalan semua berbukit plus perut tuan suami asyiklah rindukan encik jamban.... entah tuan suami makan apa ntah kan... hahh ! sebelum pergi tu... Mama & Abah pulun bergambar... romantisss gitu.... cantik kan mamaku ittew?? ^^ mihmih







Dah sampai ke Cameron Lavender !! saja candid gambar mama ... serious sangat tuuu... !! huahua.... masa kami sampai ni tengah hujan renyai... kata lain, kami anggap je hujan rahmat... tak mengganggu pun sebenarnya cuma hilang mood sikit aje... sikit ajeeee....



Bila dah sampai... ingat masuk freeeee ! rupanya kena bayar... dewasa RM5 , kanak-kanak RM3... ehhh ini tak silap aku laa... hahahhaa yang teringat2 je dalam otak ni... so Abah dengan Paklong tak masuk pun... kami yang lain je masuk...

hot clipart Tamar Cocoa Terlajak Laris !!







Ini antara bunga2 yang ada di Cameron Lavender...
I'm so impressed... damn !
Teruja sangat-sangat !



Tanaman dalam kasut...
Yang ni pun bikin aku teruja tau.. !!

Rasa kang ada rumah sendiri...
memang nak design gini..
Inspiration ~

***********************

Sekian untuk entri Part 3... Aku memang teruja dengan entri sebegini sebab dah lama tak travel & vacation gini... and aku tak suka nak bikin entri terlalu panjang... thanks sangat sudi baca :) so appreciated ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.