Cuti-Cuti Cameron Highland Banglo Kilat TNB - Part 1 - We're Arrived ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

December 20, 2014

Cuti-Cuti Cameron Highland Banglo Kilat TNB - Part 1 - We're Arrived !

Assalamualaikum wbt....

Entri draft jugak sebenarnya... Aku baru publish.. ingatkan nak publish malam... tapi memalam ni kita tido je la... ye tak...?? ohh ya ! saja nak bagitau, tuan suami belanja Dominos... dia dera aku makan bebanyak sebab aku asyik lapar... huahua

Oklah... nak cerita pasal family vacation haritu... kami bertolak dalam pukul 10 pagi (14Disember2014) .. paklong yang eksaited sangat... Lia pulak tak sabar.. dengki dengan paklong yang bertolak awal... sepanjang perjalanan abah yang drive...tuan suami, aku & Lia duduk belakang... tuan suami tak tido, tapi aku dengan Lia terlentok2...

Sesedar je jalan dah bengkang bengkok... Lia apa lagi... eksaited la dia.. YESsssss !! dah sampai Cameron Highland ! Kami ikut Simpang Pulai...



Dalam perjalanan mestilah ada sesi bergambar selfie perasan gojes tapi gonjeng kannnnn.... hahhaa ! Bukanlah aku dan Lia kalau tidak bergambar... asyik muka kami je dalam camera nun...


Singgah di Agro Bazaar, Al Manshoor Strawberry... dengar kata boleh petik ikut suka hati strawberry tu... so mama nak petik laa... aiksss... tak boleh petik pulak... cissenggg.... terkilan jugak la tak dapat nak petik fresh strawberry kan.... kami berehat disini jugak... layan adik2 semua makan eskrem ala2 sundae mekdi tu...



Ketibaan Datin Gojesss dan Tan Sri Ensemmm ... huwawawa... sempat pulak mama snap pic ni... orang lain mungkin pelik dengan cara tuan suami jalan... tapi for me... itu jasad je... nak malu buat pe...?? ye tak...??



Alololo kekonon romantis sangat lettew... hiks !
Posing ni Lia yang suruh...
Aku tak tahu kenapa ikut je arahan dak kecik tu....



Abahku yang encem !!!
Rindu nak peluk abah cenggini...
Dapat jugekkk... hewhew



Mama (Onyah) with Arissa Diana..
The Princess, a.k.a cucunda ~







Bergambar sakan kami haritu... Aku saja bikin part 1 sebab entri jejalan ni memang tak sah kalau tak banyak gambar... rasa macam nak lekat semua gambar dalam entri.. Part 2 kita cerita pasal dimana kami menetap pulak ye :)

Thanks for reading.
See ya, Tunsha.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.