GAMBAR PERKAHWINAN MARIAN RIVERA DAN DINGDONG DANTES


Hero dan heroin Filipina yang paling popular, akhirnya berkahwin setelah sekian lama bercinta... Wahh ini berita happy buat Kaksha... Kaksha memang minat sangat kat deyolllls !

*Hoho... my newnickname again, love it. Welcome 2015 !


Manila (Filipina) - Pelakon wanita , Marian Rivera, 31, dan pelakon lelaki, Dingdong Dantes, 34, telah melangsungkan perkahwinan mereka semalam setelah 5 tahun bercinta. Marian mengenakan gaun rekaan Micheal Cinco, dibawa ke Altar oleh bapanya, Francisco Alonso, dan ibunya, Amalia Rivera.

Perkahwinan mereka mendapat publisiti sebagai "Perkahwinan Diraja". Kaksha sertakan gambar2 perkahwinan Marian dan Dingdong .


The queen is ready to walk down the aisle ♡ @therealmarian #DM123014

Mereka pernah bergandingan dalam cerita Marimar & Dyesebel.. Antara pasangan romantik Filipina... oh ya.. kaksha over eksaited tengok perkahwinan diorang yang gah sangat ni... Wedding of The Year gittewww ~
GAMBAR PERKAHWINAN MARIAN RIVERA DAN DINGDONG DANTES GAMBAR PERKAHWINAN MARIAN RIVERA DAN DINGDONG DANTES Reviewed by Tunsha Ayunie on December 31, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.