TUNSHA YANG BAIK HATI....

Hahahhaa ! tak beragak pulak bila puji diri sendiri... rasa kembang kempis hidung ni hahhh.... sebenarnya rasa kesian lagi bersalah pada tuan macho dan diri sendiri...

Tadi siang makan nasi ayam je, lepas tu of coz lah lapar lagi... then wa dengan tuan macho decide laa nak buat karipap sardin je... sardin tu tuan macho bikin, wa uli tepung je... nahh... settle dua benda..

Tinggal nak bungkus & kelim je...

hot clipart Tamar Cocoa Terlajak Laris !!

.. Masa tengah buat karipap tu... si Yatt balik... dia dah tengok jeee... habit Yatt ni, apa je wa masak dia makan... hahaha bangga kejap kak ipo... huahua... okk dah habis buat tu... goreng laa... pelagi...

Dah goreng, hidang laaa... wa kasik lepas tuan macho & Yatt makan dulu... ada dalam 18 ketul semua... tuan macho ajak wa makan sekali, wa suruh depa semua makan dulu... 2-3 kali tuan macho ajak, wa asyik jawab : takpeeeeeeeeeeeee makanlah dulu...

Oleh kerana terlalu baik kan kan kan.....

.. wa tengok kat mangkuk hanya tinggal 2 ketul... yang 3 ketul tuan macho makan... selebihnya...?? huwaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Yatt makan hokeyyyyy......

punyalah tuan macho dok membebel... hahahaha... nak buat camne? takde rejeki... ingat nak isi perut sendiri... perut orang lain plak terisi... takkan kita nak marah plak kan...??

Tengok gambar dari Google jela...
bwahahahaa !!
TUNSHA YANG BAIK HATI.... TUNSHA YANG BAIK HATI.... Reviewed by Tunsha Ayunie on November 03, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.