Takut Sangat Trafik Turun !

Entahlah... kekadang wa macam tak kisah tentang duit yang ada tak ada dalam blog ni... fulus boleh cari, takde aral wa boleh bikin bisnes..

Masalah wa sekarang, wa risau sangat trafik turun bila tak update.. wa risau sangat wa akan kehilangan kekawan blogger bila wa stop kejap... jujurnya wa sangat~sangat~sangat~ tak cukup rest bila dah start hadap lappy..

Paling kesian, tuan macho laa... pandangan wa banyak pada lappy berbanding dia... sampai dia cakap wa dah tak sayang dia... tak pedulikan dia...

Tak peduli tu wa admit, tapi bab sayang tu... haish... I love u so much tuan macho, how can I describe...??

Hmm... wa memang patut berehat kan sebenarnya?? apsal wa risau sangat pasal trafik?? ini memang penyakit or what seh...??
Takut Sangat Trafik Turun ! Takut Sangat Trafik Turun ! Reviewed by Tunsha Ayunie on November 12, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.