November 03, 2014

Suka Sangat Nak Mengampu...

Dari mata wa... tak lah cantik... (emm sebab wa dengki? definitely, NO)

... Si Joyah upload gambar, senyum simpul...



 Minah komen : Wooowwww comelnya !!
Bedah komen : Wooowwww cantiknya !!
Minah komen : Wowwww berseri-seri !!


When kita minat/suka seseorang, atau mahu berdekatan/rapat dengan seseorang... kita tak nampak pun di mana "hodoh" seseorang itu... betul tak...?? samalah macam waolsss pun... kuat sangat mengampu orang... 

.. Lepas tu cakap kat diri, dah laa tu... be myself plssss.... janganlah mengampu sebab nak attract attention... budaya yang tidak sihat tuuuuu... alangkah best kalau diterima kerana DIRI KITA....

tapi bak kata Snu, hak masing-masing......
sekian.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.