SERUPA TAPI TAK SAMA

Baru nampak gambar ni kat Facebook... tersenyum je... hahahhaa... !! by the way wa memang tak minat parti politik, tapi wa minat KJ sebab dia humble dan soo gegila... aikss... apa kena mengena dengan KJ??



Lepas tu ada pulak si polan yang post satu gambar ni... tersedak tengok... haha ! well dalam doonia ni kan ramai je muka sama... ada 7 kan... wa dah banyak kot jumpa wa punya kembar... korang??


Hanya sempat update entri ni je... bendera jepun dah berkibar... so angin sengugut ni bikin hari-hari wa sangat stress hokeyy... dia punya memulas sampai ke pinggang, nak pitam pun hader...

Pstttt... rasa nak tukar kata ganti nama la... tahun depan nak bahasakan diri sebagai "Tun" pulak lah :)
SERUPA TAPI TAK SAMA SERUPA TAPI TAK SAMA Reviewed by Tunsha Ayunie on November 07, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.