Quotes #20 - Tunsha Ayunie Punya Belog

November 23, 2014

Quotes #20

Lamanya tak update apa-apa... hanya terfikir nak post pasal quotes je harini... yelah... duduk rumah je, otak tepu, so takde cerita... hahaha !! tapi so far wa happy je beberapa hari ni... taknak stress2... sampai tuan macho mengamuk tanpa sebab pun... wa cool je... buat majuk kejap lepas tu ok balik... haaa hebat tak??


Ayat ni dah biasa dah... tapi saja nak share.. wa suka ingatkan diri sebenarnya...

"Boleh jadi dia paling jahat harini, 
boleh jadi jugak dia yang paling maksum esok.."

Who knows?

Cheers,
Tunsha

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.