November 01, 2014

O10DC - Day 9 - 10 Things That You Want To Do



Seronoknya kalau dapat bilik cenggini..
I love book so much okkkkk....
cuma dah kawin ni, takde kesempatan nak beli2 buku...

Makan boleh hilangkan stress... lalalala....

Sejak kawin tak pernah honeymoon tau...
alangkah best ada kelapangan untuk pergi 'jauh' sikit...

Feeling2 sweet, boleh..?? haha !

Memang ada nawaitu, tapi keadaan masih tidak mengizinkan lagi...

Wa pernah mintak tolong mama untuk daftarkan wa sebagai volunteer untuk pengidap penyakit down sindrom ni, wa berminat... entahlah, everytime tengok pengidap down sindrom, wa rasa sayang je kat diorang :)

Fantasi boleh bikin waolsss tenang :)

Apa lagi yang best selain tido??
lelagi tengah musim sejuk sekarang ni....

Saja letak gambar ada anjing husky ni... 
anyway, waolsss memang kekanak ribena sikit walaupun dah kawin...
teringin nak main salji betul, asyik main salji buatan je... muahahhaa !!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.