November 12, 2014

Mc'D ? Dah Rezeki, Makan Je La...

Jam berapa entah tadi...
     "Sayang lapar ke??"....

*Bukak web Mc'd Delivery, order je Fillet O' Fish... nak masak dah tak larat, 
hmm boikot?? errr..



.. Kekadang wa bukanlah seorang manusia yang cakap serupa bikin, memang dah takde rasa nak boikot Mc'D.. sebab?? ramai sangat bangsa kita kerja kat situ... kita sebagai "perantaraan" untuk membantu, lagipun zaman sekarang sangat susah untuk dapat kerja...

So, makan je la... dimulakan dengan bismillah... dan alhamdulillah... kenyang untuk lapik perut sebab since siang tadi tak makan sebab gusi sakit sampai terkoyak....

Yang lain, Allah Lebih Tahu, I did'nt live here to please anyone... lantaklah orang nak kata apa... Terima kasih abang tuan macho sebab alert sangat dengan muka saya bila kelaparan :)

Cheers,
Tunsha.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.