November 11, 2014

Korang Ni Siapa..??


Tajuk posting sangat tak SEO... ahhh lantaklah... 

Bukan apa ye, kebelakangan ni wa perasan, ramai sangat insan yang tidak dikenali, especially bebudak lelaki baru baligh, ada profile tak bergambar etc... komen2 dalam posting... kekadang takde kena mengena dengan posting pun... siap nak berkenalan segala bagai...

Waolss bukan sombong, firstly tak minat pun nak "berkenalan" dengan bebudak... secondly, I'm MARRIED Girl, since wa selalu anggap diri ni masih gegirl so takde la istiharkan diri as woman yet..

so, mana diorang ni datang?? ke add secara rambang je?? waolsss bukan guna gambar seksi pun... curious ni... yang pak pakistan plak pervert semacam, asyik panggil "sayang...sayang..." je... nasib baik tau tuan macho tak emo...

Cheers,
Tunsha.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.