Komen Tentang Aman AF, Kena Maki ~

Biarkan gambar berbicara sebentar....

Tak tahulah kalau ada blogger yang meminati Aman AF ni... wa tak layan sangat sebenarnya, cuma suka2 sebab adatlah manusia ni memang suka benda lagha... hewhew... nak jadi cerita, wa dengan tuan macho memang suka sangat complain pasal suara si Aman ni yang boleh dikatakan layak hanya untuk Ceria Popstar je...

Nak jadi cerita jugak, wa pun gatal jari pergi komen kat page Akademi Fantasia, seperti yang tertera pada gambar di atas... maka ramailah pentaksub merangkap fanatik si Aman ni yang pulun maki hamun wa secukup rasa binasa... huahua

Actually tak kisah pun, cuma kerana benda lagha ni jugak, akhlak kita sebagai manusia terbatas.. yang bertudung kemain keluarkan kata kesat, bodoh & bangang segala bagai... haihhh

Cuma hairan, apa kena mengena komen wa yang satu ni, dengan disuruh cabut tudung segala bagai..?? kalau kita judgemental tentang persembahan orang, memang kena bogel terus kepe...?? see.. akhlak tak cukup baik :)
Komen Tentang Aman AF, Kena Maki ~ Komen Tentang Aman AF, Kena Maki ~ Reviewed by Tunsha Ayunie on November 10, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.