November 19, 2014

Kisah Erdy Sofian Dan Mas Idayu Mengamuk Di Ujibakat Mentor Legend 2014

Lama dah tak buat tajuk entri pepanjang cenggini... dah kering kepala hotak dok mikior apa laa yang nak dihapdet dalam blog ni... so harini Nek Yuni nak "bukak aib orang" sikit lah ekk... opsss... taklaaa... nak gosip dan bagi pendapat aje...


Nama dia?? Erdy Sofian... dan kenapa dengan dia??

JOM LAYAN VIDEO ...!!


Oklah.. wa tahu ada yang back-up mamat ni sebab kelancangan mulut Mas Idayu, dan ada pulak yang back-up Mas Idayu atas kebiadaban mamat ni.. Perkara yang banyak wa peratikan, memang mamat merangkap budak ni yang salah...

Apakah pendapat Nek Yuni..??
  • Firstly... bukan hang sorang je yang datang ujibakat.
  • Ramai lagi suara sedap DARI HANG tapi depa tak penuhi kriteria.
  • Mas Idayu tak habih cakap hang dah potong-potong.... nampak tak hang kojaq??
  • Suruh nyanyi lagu asli pun hang ingat suruh nyanyi lagu orang asli... hang sedar tak bangsa orang asli tu memang bangsa kita (Melayu)...?? mindset tolong ubah dik...
  • Hang belum apa-apa dah tunjuk biadap, yes, hang tak tinggikan suara.. tapi cara hang tu memang kojaq sungguh... kalau Nek Yuni jadi cikgu pun takmau lah ambik hang.
  • Black Mentor pun kena maki, tapi tak melawan, tengok?? dia dah berjaya hokeyyyy.
  • Hang dok paksa2 Mas Idayu pilih hang awat?? hang bab jadi pelakon bley laa... jadi penyanyi is no..no..no...
  • Suara Mas Idayu tak sedap...?? hello?? dia guru vokal, untuk lahirkan bakat, bukan dia join hang nak jadi penyanyi...
  • Ada hati nak jadi retisssss konon... suara Mr.Os lagi sedapppp.....
Aikkksss?? dah melampau sangat Nek Yuni komen... huahuahua... ok ni just pendapat, kalau dak Erdy terbaca bagus jugak laa... sebab hang tak layak jadi pelajar pun dengan sifat biadab yang menebal dalam diri hang...


Sape tak hangin bila cakap baik-baik orang dok pushhhhh ja??
Nek Yuni pun.... HANGIN !!!

Cheers,
Tunsha

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.