November 09, 2014

Jangan Invite Game !

Alkisah wa dapat inbox seseorang yang wa tak tahu siapa, camne dia masuk dalam friendlist pun tak tahu padahal dah banyak kali tapis dah... no mutualfriend there will be NO on my list.. dah amik kau bahasa inggeris tunggang langgang... kisah pulak puan gojesss?? gagagaga



Sebab jenis cenggini memang tak diundang, lepas balas je inbox, wa block... cuma wa semak dengan orang yang meroyan dengan update status... 

"Boleh tak jangan invite game? semaklaaaa"

Firstly, kau on FB mean kau dah hidup dalam masyarakat.., kau tak boleh nak please anyone ikut cakap kau sebab benda invite tu auto... orang mintak nyawa, tapi dia auto invite sendiri... so why kau tak BLOCK kan aja game tu supaya kau dah tak nampak orang invite...??

Secondly, kalau kau rasa tak boleh angkat dengan notification kau yang semak dengan game tu, so boleh chiow atau deactived FB kau... atau unfriend terus orang yang selalu invite kau game...

Simple that easy hokeyyyy..... waolsss dah banyak kali kasitau kat depa, BLOCK @ TURN OFF saja notification & game tu... ni tak habis2 orang sama dok pulun update status bengang sebab orang invite game...

Terkejut gak tadi dapat inbox cenggini... duhhhh~~~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.