How To Setting When Youtube Cannot Play (Black Screen)

Terfikir gak nak buat tutor ni guna Malay @ English... kalau English... hancur jawabnya... so in Malay je la.. kan...?? emm..  korang pernah menghadapi skrin gelap, tak boleh play??

Macam ni..??

Ok.. nak ajar ni... huahua since wa cari solution tak jumpa, dan akhirnya.. jumpa !!

kat page Youtube, bawah sekali, ada setting macam gambar atas ni, 
Dekat Safety, kalau on, korang off-kan.

Pergi ke Settings....

Pergi "Default Browser", klik "Show Advanced Settings"..

Tengok anak panah, kalau ada "tick" kat situ, korang untick and restart.

*******************************

Siap :)
How To Setting When Youtube Cannot Play (Black Screen) How To Setting When Youtube Cannot Play (Black Screen) Reviewed by Tunsha Ayunie on November 13, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.