Harvey Malaiholo - Jerat

Rasa lama tak update apakan...?? so saja nak update benda yang tak membosankan wa, which that is MUSIC !! wa umur baru 24tahun (tapi bajet hakak2)... ehh apsal dengan umur wa...?? ohh wa kurang sangat kawan sebaya yang minat lagu retro...




Kenapa wa minat dengan retro music, tiada sebab sebenarnya... cuma lahir2 dah dibesarkan dengan lagu retro... and bila moody2 cenggini... apa lagi, bukak la u-tube.. layan lelagu yang boleh kenang kenangan yang happy-happy... kannnnnnnnn.....


Harvey Malaiholo - Jerat

Kala pertama kupandang
Pesona di wajahmu
Saat itu hatiku kan terpana

Tiada ragu lagi tiada bimbang lagi
Semuanya ingin kumiliki

Gelisah jiwaku ini
Dilanda bayanganmu
Kau mengkoyak dinding keangkuhanku

Kau ciptakan rindu
Kau buat hatiku terjerat tali cinta

Resah...resah...
Pun tiada menentu
Bila semalam pun tiada bertemu

Mimpi...mimpi...
Kan terasa oh..sepi
Bila kau tiada
Tampakkan senyummu

********************

Ok tu je... haha ! korang tak minat ke lagu retro ni...?? huahua.. opsss by the way untuk korang yang wa hutang blogwalking tu, nanti wa tebus ye... maaf laa... kesihatan diri tak berapa stabil... berapa hari ni asyik tidooooooooo je.... badan lemau... doc' kata result darah pun so-so aje... banyak skip ubat...

Cheers,
Tunsha
Harvey Malaiholo - Jerat Harvey Malaiholo - Jerat Reviewed by Tunsha Ayunie on November 19, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.