Daring sangat ke Tunsha?

OF COURSE ! actually wa daring dah lama, dari zaman2 sekolah dulu.. daring ni lebih dikenali sebagai berani...kot??

.. Mungkin dalam blogging, blogger tak selesa dengan wa punya daring, as before wa cakap kalau tak berkenan just straight forward ya... haha.. !!

Apa yang daring sangat tu...?? ok.. waolsss suka panggil blogger yang waolsss rasa ngam dengan waolsss dengan panggilan darling, sayang, dear & etc etc... kekadang ada kiss setepek kat dahi gittew... hahhh !! jangan anggap waolsss lesbo pulak.... itu zaman jahiliyyah, waolsss akui.. kini tidak lagi... seperti yang waolsss katakan, waolsss cepat sayang orang...


Entri pun agak random harini, masak pun belum lagi ni... hahahhaa.... ni bukan nak kata brunch lagi.. ni dah macam apapun tak tau... huahua... ok, see ya :) maaf jika terkasar bahasa.. selamat hari raya...

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)